Yamaha Tyros 4

Jag älskar Yamahas instrument! Så är det bara! Har provat flera märken, men återvänder ständigt till Yamaha!

Yamaha Tyros 4: Mitt värstingkeyboard som jag hela tiden upptäcker nya funktioner på. Älskar att arbeta med det och njuta av de verklighetstrogna blåsljuden och alla de andra.

När jag köpte detta, våren 2013, var det Yamahas största i serien. Nu har det kommit en Tyros 5:a, men jag anser inte att det har så mycket mer än det jag redan har. Väntar tills det kommer en sjua, eller något sånt. Då kan man lita på att det har hänt massor!

 

Här kan du läsa mer om mitt keyboard - kopiera och klistra in i din webläsare:

http://se.yamaha.com/sv/products/musical-instruments/keyboards/digitalkeyboards/arranger_workstations/tyros4/?mode=model

Technics KN-800

Technics KN-800. Nästan en raritet nu! Min pappa, Per Schyberg, köpte det 1989 och spelade på det i nästan två år. Han lämnade över det till mig när han blev sjuk och inte kunde spela mer. Det ligger mest i väska här, men det händer att det kommer fram någon gång ibland. Ett riktigt bra keyboard på sin tid.

 

Vantage VSH 455

Inköpt 1989 av min pappa Per Schyberg. Han hann att använda den på en enda spelning. Sedan har jag haft den. Eftersom gitarr inte är mitt huvudinstrument, så är den inte ofta uppe ur fodralet. Den är helt i nyskick! Har förstått att detta är en gitarr man inte gör sig av med. Skön att spela på!

Kiso Suzuki Takeharu GT300 Classical

Min akustiska gitarr. En av mina första egna "investeringar". Min orgellärare, musiker Lennart Wallin förmedlade detta köpet. Vad jag minns var det ett tämligen nytt märke då, som han hade hittat och köpt in till alla sina gitarrlärare. En mycket bra gitarr. Då, 1978, gav jag 800:- för den. Ändå fick jag den till hans inköpspris, eftersom jag gjorde en del reklam för Lennart Wallins musikskola.

 

Yamaha YAS 23

Min fina altsaxofon, Yamaha YAS 23. En bra nybörjarsaxofon och jag är nybörjare. Det enda jag, i princip, har gjort är att sätta ihop den och spela "Love me tender". Tiden räcker inte till!!!

En dag ska jag ta upp saxofonen och börja spela på allvar, för jag älskar saxofon! Innan dess ska jag ha slutat röka! Igen! ;)

Tvärflöjt Masterhand Prestige

Ja, vad ska jag säga om den. Mina kunskaper sträcker sig till "Lunka på" och liknande. Det beror också på att jag inte hinner öva och ta ut "satsdelarna". Någon gång, kanske....